Bine ați venit la Yara

Cunoștințe, produse și soluții Yara, ajută la dezvoltarea fermierilor, distribuitorilor și a afacerile clienților industriali în mod profitabil și responsabil, protejând în același timp resursele Pământului, hrană și mediu.

Fondată în 1905 pentru a rezolva foametea în curs de dezvoltare în Europa, Yara are o prezență la nivel mondial, cu mai mult de 15.000 de angajați și vânzări la mai mult de 150 de țări.

yara north america terminal

Yara în Romania

Activitatea principală a societăţii Yara, şi anume producţia de îngrăşăminte, este strâns legată de productivitatea agricolă şi producţia alimentelor.

Sustainable thumb

Sustenabilitate

Yara oferă soluţii pentru o agricultură şi un mediu durabil și sustenabil. Suntem o companie globală de elită care răspunde activ provocărilor globale. Abordarea noastră privind responsabilitatea şi contribuţia la creşterea durabilă este crearea impactului (Creating Impact).

Yara Global thumb

Yara în lume

Fondată în Norvegia în 1905, Yara International ASA este o companie globală specializată în procesele chimice ale azotului, cu o prezenţă în întreaga lume şi vânzări în 150 de ţări.

Careers promo image

Cariere

Yara este în creştere, şi doreşte să menţină această tendinţă de creştere. Fiind o companie mare, globală, Yara atrage o mulţime de persoane talentate din întreaga lume.