Cariere

Bine aţi venit!

Ne bucurăm că vă interesează o carieră la Yara şi sperăm să vă placă ceea ce ve-ţi citi despre cum se lucrează în compania noastră!

Oportunităţile de muncă de la Yara sunt la fel de diverse ca şi angajaţii săi. Sediul Yara este în Oslo, Norvegia, iar compania funcţionează în peste 50 de ţări şi îşi vinde produsele şi soluţiile în 150 de ţări.

Politica Yara este de a anunţa toate posturile disponibile. Puteţi consulta aici posturile noastre vacante.

Producţie şi procesare

Production and Processing

Majoritatea angajaţilor noştri lucrează în acest domeniu. Acoperă toată gama de operaţiuni din fabricile implicate în procesul de producţie, începând de la materia primă până la produsul finit, incluzând şi manevrarea materialului. Această divizie acoperă planificarea şi execuţia lucrărilor de întreținere ale echipamentelor fabricii, precum şi livrarea suportului tehnic şi a proiectelor specifice fabricii.

Divizia comercială

Commercial Area

Divizia comercială execută toate activităţile legate de crearea prezenţei de brand a produsului de la aplicarea cunoştinţelor legate de produs, prin marketing şi până la expertiza legată de brand. Profesioniştii noştri în vânzări şi agronomii îşi folosesc abilităţile şi expertiza tehnică pentru a aduce profit pe termen lung pentru Yara şi satisfacţia clienţilor noştri. Pe deasupra această divizie se ocupă de găsirea, achiziţionarea şi comerţul materiilor prime şi a produselor de la terţe părţi.

Divizia de aprovizionare

Supply Chain

Colegii noştri de la divizia de aprovizionare coordonează producţia, alocarea şi vânzarea produselor Yara şi cele de la terţe părţi. Ei se ocupă de planificarea, implementarea şi deplasarea materiilor prime şi a produselor, de la sursă prin întregul lanţ de aprovizionare până la client şi distribuitor. Această divizie se ocupă de asemenea cu activităţile legate de comenzi şi plăţi.

Dezvoltarea & creşterea afacerii

Business Development and Growth

Angajaţii Yara care lucrează în acest departament îşi folosesc expertiza tehnică pentru a îmbunătăţi produsele existente, dezvolta produse noi sau furniza tehnologii în vederea extinderii afacerii pe pieţe noi sau existente. Oficiul pentru Proiecte al Yara aparţine de asemenea de acest departament şi iniţiază, dezvoltă şi execută proiecte de mare anvergură care au ca scop creşterea portofoliului de afaceri al Yara. În afară de acestea, avem colegi care lucrează în domeniile Strategie, Inovaţie sau Inteligenţa în afaceri.

Servicii profesionale

Professional Services

Deoarece Yara este implicată în toate părţile lanţului valoric, guvernarea, dezvoltarea şi suportul domeniilor de lucru mai sus menţionate sunt de asemenea importante pentru afacerea noastră. Colegii noştri angajaţi la departamentul de Servicii profesionale au de obicei o pregătire în finanţe, resurse umane, administrarea de afaceri, drept, economie, IS/IT sau în domeniul important al securităţii.

Studenţi şi absolvenţi

Stagiatură, locuri de muncă de vară, elaborare lucrări de licenţă

Disponibilitatea posturilor pentru stagiari, muncă de vară şi elaborarea de lucrări de licenţă este în prezent limitată. Deoarece politica Yara este de a anunţa toate oportunităţile de carieră, veţi găsi posturile disponibile pentru stagiari, muncă de vară şi elaborarea de lucrări de licenţă pe pagina cu posturile vacante.

Absolvenţi ai şcolilor şi universităţilor

Yara recrutează absolvenţi fără sau puţină experienţă în special în domeniul Producţiei şi procesării.