Cariere

Bine aţi venit!

Ne bucurăm că vă interesează o carieră la Yara şi sperăm să vă placă ceea ce ve-ţi citi despre cum se lucrează în compania noastră!

De ce să te alături?

Facem diferența

Schimbările climatice afectează modul nostru de viață. Populația lumii continuă să crească. La Yara, suntem dedicați rezolvării unora dintre aceste provocări cheie: deficitul de resurse, insecuritatea alimentară și schimbările de mediu.

Propria ta dezvoltare și a altora

Dezvoltarea ta și a altora. Succesul nostru este alimentat de cunoștințele noastre colective. La Yara, colegii dvs. vor fi experți din industrie cu o experiență bogată de împărtășit. Fiecare individ este privit ca un contribuitor esențial, cu un set unic de competențe. Susținem angajații noștri în dezvoltarea lor pentru că vrem să-și atingă potențialul și să-i ajute pe alții să facă același lucru.

Faci parte dintr-o comunitate globală

La Yara, angajații din întreaga lume colaborează pentru a atinge obiective comune. Noi încurajăm perspective noi și colaborăm cu respect și apreciere reciprocă. Ritmul poate fi rapid și provocările noastre complexe, dar atmosfera este primitoare și exclusivă.

Crești cu noi

Cu rădăcini în Norvegia, Yara a devenit o companie globală. O sută de ani de istorie a afacerilor ne-a arătat că suntem un angajator de încredere, cu un accent puternic pe siguranță și pe bune condiții de muncă. Deși mulți ani au trecut de la înființarea noastră, am păstrat spiritul nostru curios, energic și antreprenorial.

Sunteți gata să vă alăturați?
Verifică poziții vacante