Misiune, Viziune și Valori

Învață despre valorile companiei Yara

Yara Mission, Vision and Values
Schimbările climatice afectează modul nostru de viață. Populația lumii continuă să crească. Avem mai multe guri de hrănit, terenuri limitate la fermă și resurse reduse. Împreună, facem o diferență. Succesul nostru este ghidat de cunoștințele noastre colective și de dăruirea față de Misiunea, Viziunea și Valorile noastre.

Misiunea nostră

Răspândiți în mod responsabil lumea și protejați planeta

Ce facem și de ce facem: Misiunea noastră definește locul și rolul companiei noastre în lume. Credem că cunoașterea crește și are puterea de a crea schimbări pozitive globale. Înțelegem clienții noștri și ce îi motivează.
Înțelegem că cunoștințele ajută la hrănirea lumii, creează afaceri profitabile și protejează planeta într-un moment în care populația noastră se extinde, iar resursele noastre sunt din ce în ce mai provocate.

Viziunea noastră

O societate colaborativă; O lume fară foamete; O planetă respectată

Fondatorii noștri s-au confruntat cu provocările critice ale timpului lor. Cu colaborare și curiozitate, ei și-au combinat și și-au sporit cunoștințele pentru a ajuta la salvarea vieților a milioane de oameni.
Astăzi, viziunea noastră este o comunitate în plină expansiune, colaborând pentru a ne proteja planeta și a susține fermierii. Această comunitate colaborativă depășește barierele culturale, de mediu și economice pentru a crea soluții care să ducă la o lume liberă de foame.

Valorile noastre:

Yara Ambition

Ambiția

Realizând mai presus de așteptări, luând inițiativă și continuând să lucreze în conformitate cu ambițiile și obiectivele personale ale lui Yara.

Yara Curiosity

Curiozitate

Solicitând întrebări îndrăznețe și curajoase; Curiozitatea este sângele vieții culturii noastre. Este o curiozitate care creează cunoștințe și este puterea de anchetă care la condus pe cei trei fondatori remarcabili ai lui Yara să facă față unei foamete iminente la începutul secolului al XX-lea.

Yara Collaboration

Colaborarea

Colaborarea cu respectul reciproc, parteneriatul și aprecierea tuturor perspectivelor și abordărilor. Arta colaborării - atât intern în Yara, cât și în exterior cu restul lumii - amplifică cunoștințele noastre colective.
Yara Accountability

Responsabilitate

Fiind fiabil, asumându-și responsabilitatea și ținând mereu în minte interesele lui Yara și ale societății atunci când se confruntă cu decizii dificile. Prin responsabilitate, încrederea este câștigată.

Cultura noastră

Cultura Yara se bazează pe valorile de bază ale Ambitiei, Curiozității, Colaborării și Responsabilității - care recunoaște și promovează standarde înalte de performanță și înalte standarde etice în rândul liderilor și angajaților din întreaga lume.
Cultivăm o cultură care izvorăște din cunoștințele acumulate și împărtășite de mai bine de un secol, de către angajații noștri, în interacțiune strânsă cu clienții noștri.
Ca o companie globală care operează în peste 50 de țări, Yara are o forță de muncă extrem de diversă. Vedem această diversitate ca o forță. Scopul nostru este să asigurăm cele mai bune talente pe toate piețele noastre și să creăm un grup de talente la nivel mondial cu oameni de diferite naționalități, medii și culturi.
În plus, suntem dedicați derulării activității noastre în conformitate cu Codul nostru de Conduită și Etică și Programul de Conformitate, precum și cu principiile universal acceptate în domeniul drepturilor omului, al muncii, al mediului și al luptei împotriva corupției, stabilite de Organizația Națiunilor Unite .
Am stabilit standarde înalte pentru comportamentul și conformitatea noastră, inclusiv în ceea ce privește sănătatea, mediul, siguranța și gestionarea produselor. Promovăm o cultură de performanță axată pe dezvoltarea oamenilor și încurajăm dialogul.

Strategia noastră

Yara consideră că oferind clienților noștri o propunere de valoare pozitivă, putem aduce profituri atractive acționarilor noștri, creând în același timp valoare pentru societate.
Aflați mai multe despre strategia și modelul nostru de afaceri la
yara.com.