România

Colaborăm cu clienţii pentru a pune la dispoziţie soluţii total integrate

AdBlue/Nox aditivi pentru reducerea noxelor

În cazul în care sunteţi proprietarul unui parc auto aflat în situaţia de a respecta standardele Euro 4, Euro 5 şi — în curând — Euro 6 sau în cazul în care fabrica dumneavoastră necesită autorizaţia IPPC (Prevenirea şi Controlul Integrat al Poluării) pentru emisia de noxe, veţi avea nevoie de un aditiv care să reducă emisia de noxe. În calitate de producător principal de aditivi Adblue, uree şi amoniac, societatea Yara vă pune la dispoziţie o soluţie fiabilă pentru reducerea emisiilor de noxe prin furnizorii Air1 şi NoxCare.

Ce înseamnă Adblue pentru camioane, autobuze şi automobile de mare tonaj off-road

Pentru automobilele de mare tonaj, AdBlue se foloseşte împreună cu Reducerea Catalitică Selectivă (SCR) pentru a reduce emisiile de oxizi de azot Nox produşi de automobilele de mare tonaj cu motor diesel. AdBlue este o soluţie lichidă obţinută din 32,5% uree foarte pură în apă demineralizată, limpede, netoxică şi care poate fi manipulată în siguranţă. AdBlue folosit împreună cu SCR vă pune la dispoziţie o soluţie eficientă în ceea ce priveşte combustibilul, cu emisii de CO2 limitate în comparaţie cu soluţiile concurenţei. Air1 furnizează aditivul AdBlue în toată ţara prin intermediul centrelor de distribuţie…, astfel încât nu vă veţi afla niciodată mai departe de câţiva kilometri de un distribuitor Air1 furnizor de aditivi AdBlue.
Printre clienţii care comandă AdBlue prin intermediul Air1 se numără proprietarii de parcuri auto din domeniul transportului, alimentelor şi băuturilor, energiei, substanţelor chimice, construcţiilor şi mineritului, precum şi reprezentanţi ai industriilor de transport colectiv.

Pentru a comanda AdBlue, vă rugăm să vizitaţi situl nostru www.air1.info.

Cum să reducem emisiile de noxe în cazul fabricilor industriale şi al vaselor/navelor de transport maritim

Noi oferim pachete complete de soluţii pentru reactivi pe bază de amoniac şi uree sub marca NoxCare pentru a fi folosite în cazul instalaţiilor cu Reducere Catalitică Selectivă (SCR) şi Reducere Necatalitică Selectivă. Dacă sunteţi la început sau doriţi să reduceţi emisiile de noxe ale fabricii dumneavoastră, vă punem la dispoziţie un pachet complet de instalaţii logistice, tehnice şi de depozitare pentru reducerea noxelor.

Clienţii NOxCare beneficiază de furnizarea reactivilor pe bază de uree şi amoniac prin intermediul… datorită siguranţei deosebite oferită de centrele de producţie Yara.

Vasele şi navele de transport maritim obligate să respecte IMO sau legislaţia locală privind emisiile de noxe vor constata că SCR combinată cu reactivul NoxCare pe bază de uree este cea mai eficientă soluţie pentru reducerea emisiilor de noxe. Produsele marca NOxCare ale societăţii Yara sunt comercializate prin intermediul Yarwill, o societate mixtă constituită de către Yara şi Wilhemsen Maritime Services.

Pentru a comanda produsele pentru reducerea emisiilor de noxe destinate vaselor/navelor de transport maritim, vă rugăm să vizitaţi site-ul www.yarwill.com. Printre cumpărătorii produsele NoxCare se numără operatorii din cadrul uzinelor de energie, uzinele de incinerare a deşeurilor, fabricile producătoare de ciment, rafinăriile, fabricile producătoare de celuloză şi hârtie, precum şi proprietarii vaselor/navelor de transport maritim.

.

Cum să reducem emisiile de noxe în cazul vaselor/navelor de transport maritim

Produsele marca NOxCare ale societăţii Yara, precum şi competenţa şi experienţa acesteia în reducerea emisiilor de noxe, asociate cu reţeaua globală unică a Wilhelmsen Maritime Services, fac posibilă furnizarea prin intermediul Yarwill a produselor şi serviciilor societăţii Yara în industria maritimă internaţională, contribuind în acelaşi timp la dezvoltarea transportului ecologic.
Yarwill oferă o soluţie completă pentru reducerea emisiilor de noxe, destinată sectorului maritim, vapoarelor şi navelor maritime:
- Servicii de asistenţă în inginerie în evaluarea soluţiilor tehnologiei SCR pe parcursul proiectării sau readaptării vaselor, bazată pe o bogată experienţă maritimă.
- Furnizarea echipamentelor SCR (reactorul împreună cu toate accesoriile necesare)
- Furnizarea soluţiei NOxCare NC, o soluţie special concepută de către societatea Yara pentru uz maritim pe parcursul manipulării unui vas în orice port din lume prin intermediul reţelei Wilhelmsen Ships Service (WSS), care acoperă 2.200 de porturi pe întreg globul.
- Furnizarea produselor de rezervă pe parcursul manipulării vaselor, tot prin acoperirea la nivel global oferită de Wilhelmsen Ships Service

Pentru mai multe detalii despre soluţiile maritime NOxCare în ţara dumneavoastră, contactaţi www.yarwill.com.
Înapoi

Înapoi