YaraVita PHOTREL PRO

YaraVita Photrel Pro este un produs tip pudră de înaltă calitate, complet solubil, care combină substanțe nutritive esențiale pentru culturi precum rapița și unele legume, inclusiv leguminoase. YaraVita Photrel Pro conține niveluri bune ale fiecărui nutrient, de exemplu, o aplicare v-a furniza cât mai mult bor ca o aplicare individuală de YaraVita Bortrac 150 și conține niveluri ridicate de sulf pentru a combate deficiențele de sulf care apar acum datorită concentrașiei atmosferice scăzute.
O formulare de pulbere solubilă oferă posibilitatea unei concentrații mai mari de nutrienți decât a unui lichid, adică a ratelor de aplicare mai scăzute, a unui produs mai ușor de manevrat și de depozitat, a unor pachete mai puțin de reciclate, în același timp făcând ușor amestecarea produsului în rezervorul de pulverizare.
O miscibilate largă a produsului face coaplicarea cu alte produse agrochimice să fie mai ușoară, economisind atât timp cât și bani. La fel de important, accesul gratuit la informațiile Tankmix online sau prin intermediul telefoanelor inteligente facilitează rapid și ușor verificarea dacă produsele pot fi co-aplicate.

Produse și informații de siguranță

Recomandări de aplicare

Beans

Fasole: 3 kg/ha in 50 pana la 200 l apa cat de timpuriu posibil in sezonul de crestere cu conditia sa existe suficiente frunze pentru a primi pulverizarea (de ex. stadiul 4-6 frunze). Aplicarea se poate repeta la intervale de 10-14 zile.

Vărzoase

Vărzoase: 3 kg/ha cât de timpuriu posibil în perioada vegetativă cu condiția să existe suficiente frunze pentru a recepta pulverizarea, stadiul de 4-6 frunze, 10-15 cm. Aplicarea se poate repeta la intervale de 10-14 zile. Volumul de apă 200 l/ha.

Brocoli

Brocoli: 3 kg/ha cât de timpuriu posibil în perioada vegetativă cu condiția să existe suficiente frunze pentru a recepta pulverizarea, stadiul de 4-6 frunze, 10-15 cm. Aplicarea se poate repeta la intervale de 10-14 zile. Volumul de apă 200 l/ha.

Brussels sprouts

Varză de Bruxelles:3 kg/ha cât de timpuriu posibil în perioada vegetativă cu condiția să existe suficiente frunze pentru a recepta pulverizarea, stadiul de 4-6 frunze, 10-15 cm. Aplicarea se poate repeta la intervale de 10-14 zile.Volumul de apă 200 l/ha.

Varză

Varză: 3 kg/ha cât de timpuriu posibil în perioada vegetativă cu condiția să existe suficiente frunze pentru a recepta pulverizarea, stadiul de 4-6 frunze, 10-15 cm. Aplicarea se poate repeta la intervale de 10-14 zile. Volumul de apă 200 l/ha.

Morcov

Morcovi: Doua aplicări de câte 3 kg/ha când cultura are 15cm înalțime și din nou după 2 săptămâni. Volumul de apa: 200 l/ha.

Conopidă

Conopida: 3 kg/ha in 50 pana la 200 l apa cat de timpuriu posibil in sezonul de crestere cu conditia sa existe suficiente frunze pentru a primi pulverizarea (de ex. stadiul 4-6 frunze). Aplicarea se poate repeta la intervale de 10-14 zile.

Cereale

Cereale: 3 kg/ha se aplică începând cu stadiul de 2 frunze până la primul nod vizibil (BBCH 12 - 31) Volumul de apă 200 l/ha

Varză chinezească

Varza chinezeasca: 3 kg/ha in 50 pana la 200 l apa cat de timpuriu posibil in sezonul de crestere cu conditia sa existe suficiente frunze pentru a primi pulverizarea (de ex. stadiul 4-6 frunze). Aplicarea se poate repeta la intervale de 10-14 zile.

Conifere

Conifere: 3 kg/ha la începutul apariției mugurilor noi și se repetă în toamnă devreme. Volumul de apă: minim 500 l/ha.

Praz

Praz: 3 kg/ha aplicat dupa 2 saptamani de la transplantare sau in cazul culturii semanate direct in cimp cand aceasta are 15 cm inaltime. In caz de deficienta moderata sau majora pot fi necesare una sau doua aplicari suplimentare la intervale de 10-14 zile. Volumul de apa: 200 l/ha.

Salată

Salată verde de grădină: 3 kg/ha dupa 10-14 zile de la transplantare sau răsărire. Dacă este necesar se repetă după 10-14 zile. Volumul de apă: 500 l/ha.

Lupin

Lupin: 3 kg/ha in stadiul 4-6 frunze. Daca este necesar se repeta la intervale de 10-14 zile. (Pentru soiurile de iarna repetati stropirea la noua crestere de primavara). Volumul de apa: 30 pana la 200 l/ha.

Mazăre

Mazăre:3 kg/ha cât de timpuriu posibil în perioada vegetativă cu condiția să existe suficiente frunze pentru recepta pulverizarea, stadiul de 4-6 frunze sau 10-15 cm. Aplicarea se poate repeta la intervale de 10-14 zile. Doza de apă 200 l/ha

Sfeclă de zahăr

Sfecla de zahar: 3 kg/ha in 200 l apa. Aplicarea se face in stadiul 4-6 frunze. Se repeta la intervale de 10-14 zile.