YaraVita SENIPHOS

YaraVita Seniphos face parte din gama de produse "fosfați foliari" de la Yara. Aceste produse lichide concentrate sunt concepute pentru a furniza un energie cu acțiune rapidă pentru plante, pentru a stimula culturile în perioadele de creștere rapidă sau pentru a ajuta culturile să depășească condițiile climatice nefavorabile. YaraVita Seniphos conține, de asemenea, calciu, ceea ce face alegerea normală pentru aplicarea la pomi fructiferi.

YaraVita Seniphos este mult mai eficace decât produsele pe bază de amoniu sau potasiu care pot provoca leziuni ale fructelor sau pot induce tulburări legate de calciu decolorarea fructelor etc.). Încercările au arătat în mod consecvent că YaraVita Seniphos este sigură și eficientă în ceea ce privește creșterea nivelului de fosfor din fructe, oferind o calitate îmbunătățită (fermitate, depozitare, etc.) și un mai bun randament pentru producători. În multe țări, acesta a devenit un "punct de referință" al industriei.
Formularea lichidă ușurează măsurarea, turnarea și amestecarea produsului în rezervorul de pulverizare.
Produsul este formulat special pentru a asigura o siguranță maximă a culturilor. Acest lucru ajută la asigurarea faptului că aplicarea nu va afecta cultura care poate reduce valoarea de piață a acesteia.
Puritatea materiilor prime selectate pentru acest produs îl face sigur pentru aplicarea pe cultură și ajută la asigurarea faptului că produsele recoltate nu vor fi respinse în nici un punct al lanțului de desfacere.
O miscibilate largă a produsului face co-aplicarea cu alte produse agrochimice să fie mai ușoară, economisind atât timp cât și bani. La fel de important, accesul gratuit la informațiile Tankmix online sau prin intermediul telefoanelor inteligente facilitează rapid și ușor verificarea dacă produsele pot fi co-aplicate.

Produse și informații de siguranță

Recomandări de aplicare

Măr

Măr: 3 până la 8 aplicări a câte 10L/ha la un interval de 10-14 zile începând de la căderea petalelor. Doza de apă recomandată: minim 200L/ha Pentru intensificarea culorii în roșu: doza de 10L/ha, îmbunătățește colorarea în roșu. Doza de apă recomandată minim 500L/ha și maxim 1000L/ha. Trebuie aplicat singur nu în amestec cu alte substanțe sau aditivi. Una sau două aplicări la un interval de 7 zile începând cu momentul în care fructul începe să își schimbe culoarea, în condiții normale cu 2-3 săptămâni înainte de recoltare.

Cais

Cais: Între 2 și 5 aplicări de 10L/ha (alternativ 3 aplicări a câte 12,5 l/ha) la un interval de 7-14 zile începând din momentul căderii petalelor. Doza de apă recomandată: 500 până la 1000L/ha. Trebuie aplicat singur nu în amestec cu alte substanțe sau aditivi. Una sau două aplicări la un interval de 7 zile începând cu momentul în care fructul începe să își schimbe culoarea, în condiții normale cu 2-3 săptămâni înainte de recoltare.

Cireșe

Cireșe: Între 2 și 5 aplicări de 10L/ha (alternativ 3 aplicări a câte 12,5 l/ha) la un interval de 7-14 zile începând din momentul căderii petalelor. Doza de apă recomandată: 500 până la 1000L/ha.

Ardei iute

Ardei iute( cultura în câmp): Două aplicări în doză de 5 l/ha aplicate la un interval de 10-14 zile, în momentul dezvoltării fructelor. Doza de apă: 400 l/ha

Nectarine

Nectarin: Între 2 și 5 aplicări de 10L/ha (alternativ 3 aplicări a câte 12,5 l/ha) la un interval de 7-14 zile începând din momentul căderii petalelor. Doza de apă recomandată: 500 până la 1000L/ha. Trebuie aplicat singur nu în amestec cu alte substanțe sau aditivi. Una sau două aplicări la un interval de 7 zile începând cu momentul în care fructul începe să își schimbe culoarea, în condiții normale cu 2-3 săptămâni înainte de recoltare.

Piersică

Piersic: Între 2 și 5 aplicări de 10L/ha (alternativ 3 aplicări a câte 12,5 l/ha) la un interval de 7-14 zile începând din momentul căderii petalelor. Doza de apă recomandată: 500 până la 1000L/ha Trebuie aplicat singur nu în amestec cu alte substanțe sau aditivi. Una sau două aplicări la un interval de 7 zile începând cu momentul în care fructul începe să își schimbe culoarea, în condiții normale cu 2-3 săptămâni înainte de recoltare.

Ardei

Ardei gras (cultura în câmp): Până la 4 aplicări a câte 5 L/ha începând cu înflorirea până la al doilea etaj de rod. Se repetă la 10-14 zile. Doza de apă 500L/ha.

Prune

Prun: Între 2 și 5 aplicări de 10L/ha (alternativ 3 aplicări a câte 12,5 l/ha) la un interval de 7-14 zile începând din momentul căderii petalelor. Doza de apă recomandată: 500 până la 1000L/ha. Trebuie aplicat singur nu în amestec cu alte substanțe sau aditivi. Una sau două aplicări la un interval de 7 zile începând cu momentul în care fructul începe să își schimbe culoarea, în condiții normale cu 2-3 săptămâni înainte de recoltare.

Căpșuni

Căpșun (cultura în câmp): Varietăți ne-remontate: 3 aplicari de 10L/ha din momentul înfloririi. Se repeta aplicarea la un interval între 7 și 10 zile. Varietăți remontate: O doză de 30L/ha se v-a împarte în 6 aplicari de 5L/ha. A nu se aplica la intervale de timp mai mici de 10-14 zile. Doza de apă recomandată 200 - 600 l/ha.

Pepene Verde

Pepene verde: 3-5 aplicări a câte 5 l/ha la un interval de 7-10 zile între momentele de formare a fructelor. Doza de apă: 200-400 l/ha.