YaraLiva NITRABOR

YaraLiva Nitrabor – Azotat de calciu (conținut ridicat de azot nitric si calciu solubil disponibil pantelor). Recomadat în cultura legumelor, pomilor fructiferi și chiar a cerealelor.

YaraLiva Nitrabor furnizează azot nitric cu acțiune rapidă alături de calciu și bor.. Azotul este preluat rapid de plante și declanșează un răspuns rapid al creșterii.

Nitratul - Azotul nu este fixat în sol ci rămâne la dispoziția culturii. Aceasta crește absorbția de cationi precum potasiul, calciul și magneziul și susține o creștere rapidă și sănătoasă.

YaraLiva Nitrabor asigură, de asemenea, calciu solubil 100%. Calciul solubil este esențial pentru rezistența peretelui celular și pentru îmbunătățirea calității și a termenului de valabilitate, precum și pentru creșterea rezistenței la produse comercializate. Calciul contribuie la îmbunătățirea rezistenței plantelor la dăunători și boli. Promovează o bună structură a solului, o condiție prealabilă pentru o înrădăcinare sănătoasă și randamente mai mari.

Borul este esențial pentru înflorire, stabilirea fructelor și pentru a susține înrădăcinarea puternică; Îmbunătățește absorbția de calciu, determinând astfel țesuturi sănătoase și o calitate ridicată a culturilor.