Familiile de produse Yara

Produse

Cunoştinţele aprofundate şi experienţa Yara explică de ce avem unul dintre cele mai respectate şi recunoscute branduri din agricultură. Cu organizaţii prezente în 50 de ţări şi vânzări în peste 150, nu există culturi sau climate pe care Yara să nu le fi încercat.

Fiecare îngrăşământ Yara este formulat cu precizie în vederea furnizării unei nutriţii direcţionate şi precise care corespunde fiecărei situaţii specifice. Înţelegem că solurile, culturile şi climatele variază în mod unic şi toate terenurile şi culturile au nevoi nutriţionale diferite. Abordarea noastră prevede identificarea corespunzătoare şi satisfacerea efectivă a acestor nevoi într-o manieră durabilă din punct de vedere ecologic.

Portofoliul Yara reprezintă cel mai complet portofoliu de produse din domeniu. Acestea sunt pilonii pe care se clădeşte o cultură de succes, adunând cunoştinţele obţinute global şi expertiza locală pentru a crea pentru plante o gamă de nutrienţi de calitate premium care oferă valoare adăugată şi care se concentrează exact pe nevoile culturilor.

Verificaţi Familia de Produse Yara pentru a afla mai multe despre îngrăşăminte sau căutaţi un produs după nume la căsuţa “Caută un produs Yara”. Dacă nu ştiţi ce să căutaţi, folosiţi funcţia de căutare prin selectarea  modului de aplicare, familia de produse şi/sau nutrienţii.