Manipularea și depozitarea în siguranță a îngrășămintelor

Yara produce îngrășăminte de înaltă calitate dintr-o varietate de materii prime prin diferite tehnologii de producție. Respectarea legislației internaționale și a standardelor tehnice interne Yara asigură o atenție deosebită a siguranței produselor și proceselor, precum și a protecției personalului și a mediului prin implementarea celor mai bune tehnici disponibile.

Portofoliul de produse Yara este extins pentru a se potrivi cerințelor pieței. Produsele pot fi granulate sau cristalizate și aceste caracteristici pot afecta în mod semnificativ manipularea și depozitarea produselor.

Yara operează un Program de Gestionare a produselor care asigură o bună îngrijire a întregului lanț valoric al îngrășămintelor, de la dezvoltarea produselor, achiziționarea de materii prime și de fabricație până la livrarea și utilizarea la fermă.

Prin acest program, Yara este pe deplin angajată să ofere consultanță adecvată, să asigure sănătatea și siguranța partenerilor și clienților săi, precum și să abordeze problemele de mediu, producția de alimente sigure și securitatea împotriva furtului și a utilizării incorecte. Scopul acestei secțiuni este evidențierea aspectelor de siguranță care apar atunci când se utilizează îngrășăminte și oferirea de consultanță cu cele mai bune practici persoanelor care lucrează în lanțul de aprovizionare.

Găsiți recomandări Yara privind fiecare problemă de siguranță