Servicii analitice


Serviciile analitice ale Yara analizează mostre de sol, ţesut şi apă din întreaga lume.
Având peste 30 de ani de experienţă în cercetare şi servicii analitice comerciale, Serviciile Analitice Yara se axează în continuare pe creşterea valorilor şi îmbunătăţirea serviciilor pentru clienţi.

De ce să folosiţi analiza solului şi frunzelor?

Obţinerea şi utilizarea informaţiilor precise sub forma datelor analitice este fundamentală pentru numeroase decizii luate în sectorul agricultură, horticultură, mediu şi peisagistică.

Pentru producţia de plante şi de culturi permite planificarea unui program de fertilizare corect, efectuat la timp şi – de-o importanţă din ce în ce mai mare – responsabil faţă de mediu. De asemenea identificarea promptă a eventualelor probleme ale materialelor sau terenurilor arată acţiunile corecte care trebuie întreprinse pentru a evita acţiunile costisitoare de remediere ulterioare.

Pe scurt, testarea solului şi a frunzelor oferă informaţii critice necesare pentru ca toate deciziile legate de nutriţia culturilor să fie exacte, eficiente, rentabile şi responsabile.

Experienţă

Laboratorul nostru are o experienţă de aproape 40 de ani în producerea datelor analitice independente din diferite materiale. Ne specializăm în servicii oferite sectorului agricultură, horticultură, mediu şi peisagistică. În mod regulat primim o gamă largă de tipuri eşantioane incluzând mostre de sol, ţesut de plante, apă, fructe, bălegar, nămol şi îngrăşăminte.

În prezent realizăm peste două milioane de analize separate în fiecare an pe mostre primite din Regatul Unit şi peste 50 de ţări din toată lumea. Baza noastră de clienţi include crescători individuali, consultanţi agronomici independenţi, companii multinaţionale, incluzând şi staţii de cercetare, corpuri academice şi organizaţii guvernamentale.

Din ce în ce mai des flexibilitatea şi capacitatea noastră ne permite să executăm analize contractate pentru alte laboratoare, atât pe termen scurt, cât şi ca o alternativă rentabilă la echiparea sau extinderea propriilor facilităţi.

Aceste cunoştinţe ne asigură o competenţă unică în furnizarea unei game complete de date analitice precise la fel ca şi informaţiile necesare în interpretarea şi utilizarea efectivă a acestor date în orice situaţie.

Servicii

Obiectivul nostru principal este asigurarea unui serviciu de testare analitică rapid, precis, rentabil şi uşor de înţeles. O echipă bine informată susţine în totalitate această activitate în toate fazele ei. Ei sunt calificaţi să ofere consiliere tehnică şi recomandări într-o manieră profesionistă şi amabilă.

Revizie

Înţelegem importanţa sfaturilor oferite în timp util. De aceea suntem echipaţi şi dispunem de personalul necesar să procesăm mostrele rapid şi eficient. Cele mai multe cereri de teste de sol şi frunze sunt soluţionate în trei zile lucrătoare de la recepţionarea mostrei până la trimiterea rezultatelor prin email.

Livrarea eşantioanelor se face cel mai direct posibil prin saci pentru eşantioane francate şi un serviciu curierat de colectare disponibil în Regatul Unit. De asemenea avem autorizarea necesară pentru a primi toate tipurile de eşantioane din afara Regatului Unit.

Calitate

Asigurarea calităţii ocupă poziţia centrală în tot ceea ce facem la Serviciile Analitice Yara. Un sistem intern puternic de asigurare a calităţii este în aplicare pentru a asigura că toate datele produse sunt fiabile şi precise în mod consecvent. În afară de acestea, laboratorul dispune atât de nivelul de acreditare BS-EN-ISO 9001:2008, cât şi de cel ISO-IEC 17025:2005 şi – ca şi condiţie a păstrării acestor acreditări – participăm în mod regulat la programe de testare a competenţelor, recunoscute la nivel internaţional.

De asemenea angajamentul nostru în privinţa utilizării celor mai bune şi moderne instrumente analitice, care sunt operate de echipa noastră de angajaţi cu experienţă şi calificaţi, garantează faptul că putem satisface aproape orice solicitare de analiză.

Uşor de înţeles

Datele analitice propriu zise nu au niciun sens dacă informaţiile incluse nu pot fi înţelese. Echipa noastră de experţi este complet conştientă de acest fapt şi depune toate eforturile pentru a prezenta datele cât mai simplu şi direct. Cheia îl reprezintă integrarea completă cu softul Megalab care utilizează normele stabilite de utilizare a nutrienţilor. Softul foloseşte de asemenea colectarea informaţiilor pentru a transforma datele analitice în rapoarte cuprinzătoare şi uşor de înţeles. Aceasta ne permite să recomandăm produsele cu maximă încredere.

Accesibil


Rapoartele sunt transmise prin email de îndată ce sunt disponibile de la laborator. Toate rezultatele pot fi livrate în formate variate pentru a asigura compatibilitatea cu alte pachete de softuri agronomice. La cerere se pot trimite duplicate pe suport de hârtie. De asemenea accesul direct la toate rapoartele anterioare, precum şi detalii adiţionale privind interpretarea sunt disponibile oricând online.

Cu toate acestea întotdeauna apreciem valoarea contactelor personale. Echipa noastră de experţi este doar la un telefon depărtare. Apreciem contactul direct pentru a discuta toate aspectele serviciilor pe care le oferim.

Contacte
Pentru mai multe informaţii vă rugăm să contactaţi Serviciile analitice ale Yara