YaraMila 8-24-24

YaraMila 8-24-24 Este cel mai popular îngrăşământ YaraMila, poate fi utilizat cu succes la toate culturile de câmp. Se recomandă şi pentru administrarea odată cu semănatul sau înainte de semănat cu încorporare sub adâncimea de semănat.

O gamă de îngrășăminte cu azot, fosfor și potasiu (NPK) - cu cele mai importante elemente nutritive penru plante - care ajută la maximizarea randamentului și calității culturilor se numește YaraMila. Fiecare granulă de YaraMila, este concepută pentru a satisface cerințele specifice culturilor.

Unele îngrășăminte YaraMila conțin, de asemenea, substanțe micro- și mezo-nutrienți esențiali pentru culturile specifice. Acestea pot include magneziu (Mg), sulf (S), bor (B), fier (Fe), mangan (Mn), molibden (Mo) și/sau zinc (Zn). Nu există riscul de segregare a nutrienților în timpul transportului, manipulării sau răspândirii deoarece aceștia sunt in compoziția granulei complexe.

Recomandări de aplicare

Cereale

Cereale: Doza de 250-300kg/ha . Se poate aplica cu mașina de împrăștiat îngrășăminte înainte de pregătirea patului germintaiv și/sau pe rând odată cu semănatul încorporate la 5cm lateral și sub sămânță.

Oilseed rape (winter)

Rapiță: Doza de 250-400kg/ha . Se poate aplica cu mașina de împrăștiat îngrășăminte înainte de pregătirea patului germintaiv și/sau pe rând odată cu semănatul încorporate la 5cm lateral și sub sămânță.