YaraVita BRASSITREL PRO

YaraVita Brassitrel Pro este o combinație echilibrată de micronutrienți esențiali, deosebit de potrivită pentru culturile de câmp vegetale și legume.
Formularea lichidă ușurează măsurarea, turnarea și amestecarea produsului în rezervorul de pulverizare, oferind în același timp cel mai ridicat conținut de nutrienți.
Puritatea materiilor prime selectate pentru acest produs îl face să fie sigur pentru aplicarea pe cultură și ajută la asigurarea că produsele recoltate nu vor fi respinse în nici un punct al lanțului de desfacere.
O dimensiune controlată a particulelor asigură o absorbție rapidă și un efect de lungă durată. Aceasta reduce necesitatea repetării aplicațiilor, economisind atât timp cât și bani.
O miscibilate largă a produsului face coaplicarea cu alte produse agrochimice să fie mai ușoară, economisind atât timp cât și bani. La fel de important, accesul gratuit la informațiile Tankmix online sau prin intermediul telefoanelor inteligente facilitează rapid și ușor verificarea dacă produsele pot fi co-aplicate.

Produse și informații de siguranță

Recomandări de aplicare

Beans

Fasole: 3 l/ha in 200 l apa cat de timpuriu posibil in sezonul de crestere cu conditia sa existe suficiente frunze pentru a primi pulverizarea (de ex. stadiul 4-6 frunze). Aplicarea se poate repeta la intervale de 10-14 zile până la o lună înainte de recoltare. A nu se aplica în timpul înfloririi.

Vărzoase

Vărzoase: 3-4 l/ha cât de timpuriu posibil în sezonul de crestere cu conditia să existe suficiente frunze pentru a primi pulverizarea (stadiul 4-6 frunze). Aplicarea se poate repeta la intervale de 10-14 zile până la o lună înainte de recoltare. Doza de apă: 200 l/ha

Brocoli

Brocoli: 3 l/ha in 200 l apa cat de timpuriu posibil in sezonul de crestere cu conditia sa existe suficiente frunze pentru a primi pulverizarea (de ex. stadiul 4-6 frunze). Aplicarea se poate repeta la intervale de 10-14 zile până la o lună înainte de recoltare.

Brussels sprouts

Varză de Bruxelles: 3 l/ha in 200 l apa cat de timpuriu posibil in sezonul de crestere cu conditia sa existe suficiente frunze pentru a primi pulverizarea (de ex. stadiul 4-6 frunze). Aplicarea se poate repeta la intervale de 10-14 zile până la o lună înainte de recoltare.

Varză

Varză: 3 l/ha in 200 l apa cat de timpuriu posibil in sezonul de crestere cu conditia sa existe suficiente frunze pentru a primi pulverizarea (de ex. stadiul 4-6 frunze). Aplicarea se poate repeta la intervale de 10-14 zile până la o lună înainte de recoltare.

Morcov

Morcovi: Doua aplicari de cate 3 l/ha cand cultura masoara 15cm inaltime si din nou dupa 2 saptamani. Volumul de apa: 200 l/ha.

Conopidă

Conopida: 3 l/ha in 200 l apa cat de timpuriu posibil in sezonul de crestere cu conditia sa existe suficiente frunze pentru a primi pulverizarea (de ex. stadiul 4-6 frunze). Aplicarea se poate repeta la intervale de 10-14 zile până la o lună înainte de recoltare.

Cereale

Cereale: 3 l/ha se aplica oricand incepand de la stadiul 2 frunze pana la primul nod vizibil (Zadoks G.S. 12 pana la 31). Volumul de apa: 200l/ha.

Usturoi

Usturoi: 2 aplicari a cate 3 l/ha de indata ce planta are destule frunze (6 frunze) si se repeta dupa doua saptamani. Volumul de apa: 200 l/ha.

Praz

Praz: 3 l/ha aplicat dupa 2 saptamani de la transplantare sau in cazul culturii semanate direct in cimp cand aceasta are 15 cm inaltime. In caz de deficienta moderata sau majora pot fi necesare una sau doua aplicari suplimentare la intervale de 10-14 zile. Volumul de apa: 200 l/ha.

Salată

Salata verde de gradina: 3 l/ha dupa 10-14 zile de la transplantare sau rasarire. Daca este necesar se repeta dupa 10-14 zile. Volumul de apa: 200-500 l/ha.

Lupin

Lupin: 3 l/ha in stadiul 4-6 frunze. Daca este necesar se repeta la intervale de 10-14 zile. (Pentru soiurile de iarna repetati stropirea la noua crestere de primavara). Volumul de apa: 200 l/ha.

Mazăre

Mazăre: 3 l/ha in 200 l apa cat de timpuriu posibil in sezonul de crestere cu conditia sa existe suficiente frunze pentru a primi pulverizarea (de ex. stadiul 4-6 frunze). Aplicarea se poate repeta la intervale de 10-14 zile până la o lună înainte de recoltare. A nu se aplica în timpul înfloririi.

Sfeclă de zahăr

Sfecla de zahar: 3 l/ha in 200 l apa. Aplicarea se face in stadiul 4-6 frunze. Se repeta la intervale de 10-14 zile.