YaraVita GRAMITREL

YaraVita Gramitrel este o combinație echilibrată de micronutrienți esențiali pentru aplicarea foliară pe culturile de cereale.
Formularea lichidă ușurează măsurarea, turnarea și amestecarea produsului în rezervorul de pulverizare, oferind în același timp cel mai ridicat conținut de nutrienți.
Puritatea materiilor prime selectate pentru acest produs îi face să fie sigură pentru aplicarea pe cultură și ajută la asigurarea că produsele recoltate nu vor fi respinse în nici un punct al lanțului de desfacere
O dimensiune controlată a particulelor asigură o absorbție rapidă și un efect de durată lungă. Aceasta reduce necesitatea repetării aplicațiilor, economisind atât timp cât și bani.
O miscibilate largă a produsului face coaplicarea cu alte produse agrochimice să fie mai ușoară, economisind atât timp cât și bani. La fel de important, accesul gratuit la informațiile Tankmix online sau prin intermediul telefoanelor inteligente facilitează rapid și ușor verificarea dacă produsele pot fi co-aplicate.

Produse și informații de siguranță

Recomandări de aplicare

Cereale

Cereale: Se administrează în Toamnă la doza de 1 l/ha începând cu faza de 2 frunze (BBCH 12), în doză de 2-4 l/ha din stadiul de 2 frunze până la apariţia nodurilor (BBCH 12 - 32). Tratamentul se va repeta la 10-14 zile, în caz de necesitate. La culturile de toamnă este indicată aplicarea înaintea repausului de iarnă. Totodată se va aplica în doză de 1 l/ha de la apariţia celui de al doilea nod până la desfăşurarea totală a frunzei stindard (BBCH 32 - 39). Necesar de apă: 200-400 l/ha. Recomandarea pentru tratament sămânță este de 3-6 litri/tonă

Mazăre

Mazăre: 2 l/ha în momentul când avem suficient aparat foliar pentru a intercepta substanța) aproximativ la 4-6 frunze). Se poate repera după 14 zile. Doza de apă: 200l/ha

Culturi protejate

Culturi protejate: 0,05 litri la 100 litri de apă, concentrație maximă. Doza de apă maximă 1000 litri. Pentru timpul de aplicare se poate utiliza echivalentul la cultura din câmp. A nu se aplica cu o lună înainte de recoltare.