YaraVita KOMBIPHOS

YaraVita KombiPhos este una dintre gama de produse "fosfați foliari" de la Yara. Aceste produse lichide concentrate sunt concepute pentru a furniza o energie cu acțiune rapidă pentru plante, pentru a stimula culturile în perioadele de creștere rapidă sau pentru a ajuta culturile să depășească condițiile climatice nefavorabile. YaraVita KombiPhos este o combinație echilibrată de fosfor și alte substanțe nutritive esențiale pentru cultură. Fosforul este un nutrient cheie pentru cartofi și alte culturi, aplicarea foliară la cartof reprezintă o modalitate foarte eficientă de a crește numărul de tuberculi și dimensiunea tuberculilor. YaraVita KombiPhos conține, de asemenea, potasiu și calciu, care sunt importante pentru calitatea tuberculilor, precum zinc și mangan, care sunt cei mai importanți doi micronutrienți pentru cartofi.

Formularea lichidă ușurează măsurarea, turnarea și amestecarea produsului în rezervorul de pulverizare, oferind în același timp cel mai ridicat conținut de nutrienți.
Puritatea materiilor prime selectate pentru acest produs îi face să fie sigură pentru aplicarea pe cultură și ajută la asigurarea că produsele recoltate nu vor fi respinse în nici un punct al lanțului de desfacere
O dimensiune controlată a particulelor asigură o absorbție rapidă și un efect de durată lungă. Aceasta reduce necesitatea repetării aplicațiilor, economisind atât timp cât și bani.
O miscibilate largă a produsului face co-aplicarea cu alte produse agrochimice să fie mai ușoară, economisind atât timp cât și bani. La fel de important, accesul gratuit la informațiile Tankmix online sau prin intermediul telefoanelor inteligente facilitează rapid și ușor verificarea dacă produsele pot fi co-aplicate.

Produse și informații de siguranță

Recomandări de aplicare

Măr

Măr:4-6 aplicări a câte 5 l/ha începând cu sfârșitul înfloritului. Se repetă la interval de 14 zile. Volum de apă - 500-1000 l/ha

Pavut

Fasole: 5 l/ha când talia plantei este între 10-15 cm. Dacă este necesar se repetă tratamentul la un interval de 10-14 zile. Doza de apă: 200 l/ha.

Varză

Varză: 5 l/ha aplicat în stadiul de 4-6 frunze, la interval scurt după transplantare și se repeta după 10-14 zile. Doza de apă: 200 l/ha.

Cereale

Cereale: 3-5 l/ha de la stadiul de 2 frunze până la primul nod detectabil, (Zadok's G.S. 12-31). Repetați la intervale de 10 până la 14 zile dacă este necesar în acest interval de timp, până la maximum trei aplicări. De asemenea, se aplică de la apariția burdufului până la începutul înfloritului(Sadok's G.S. 51-69). Doza de apă: 50 până la 200 l / ha.

Culturi fert-irigare

Fertirigare: Toate culturile: Se utilizează la o diluție de 0,02% v/v (0,2 litri la 1000 litri de apă). Aceasta va produce o soluție care conține 86 mg/l de fosfat. Alternativ: toate culturile: 10 până la 30 l/ha la fiecare aplicare, în funcție de necesitate. Repetați la fiecare 7 până la 10 zile când este necesar. Doza de apă: standard utilizată de cultivator, sau: Utilizați între 2,5 și 3 litri la 1000 de metri pătrați. Repetați la intervale de 7 până la 14 zile dacă este necesar.

Mazăre

Mazăre: 5 l/ha când talia plantei este între 10-15 cm. Dacă este necesar se repetă tratamentul la un interval de 10-14 zile. Doza de apă: 200 l/ha.