YaraVita TEPROSYN NP+Zn

YaraVita Teprosyn NP+Zn este proiectat special pentru tratarea semințelor pentru a se asigura că culturile se vor dezvolta ușor încă de la început. Semințele germinate au o cerință ridicată a zincului și a fosforului, în special culturile plantate în zone cu deficit de zinc și fosfor, astfel încât această formulă este potrivită pentru multe culturi pentru a ajuta la înființarea timpurie.

YaraVita Teprosyn NP + Zn a fost testat riguros pentru siguranța culturi și nu are nici un efect advers asupra germinării semințelor. Datorită conținutului ridicat de nutrienți, se aplică în rate scăzute de aplicare, astfel încât nu va umezi semințele și totuși va furniza o cantitate eficientă de nutrienți. Depozitarea, transportul și manipularea sunt, de asemenea, reduse. Aderarea la semințe este excelentă și este evită prăfuirea, întâlnită adesea la produsele din pulbere. Formularea fluidă este ușor de manevrat și este bine omogenizată pentru co-aplicare cu alte produse agrochimice pentru tratarea semințelor, eliminând necesitatea unei operațiuni specifice, economisind timp și bani.
Formularea fluidă ușurează măsurarea, turnarea și amestecarea produsului în rezervorul de tratare, oferind în același timp cel mai ridicat conținut de nutrienți.

Produse și informații de siguranță

Recomandări de aplicare

Cereale

Cereale: 3 litri pe tonă in condiții normale. Până la 6 litri pe tonă dacă este necesar.

Mazăre

Mazăre: 8 litri la tonă.

Orez

Orez: 10 litri pe tona.

Aplicare la sol

Aplicare la sol: 10-20 l/ha . Se aplică înainte de semănat sau plantat( sau înainte de pornirea în vegetație a plantelor perene). Volum de apă: 50 l/ha minim.