YaraVita ZEATREL

YaraVita Zeatrel este un produs din gama "fosfați foliari" de la Yara. Aceste produse lichide concentrate sunt concepute pentru a furniza energie cu acțiune rapidă pentru plante, pentru a stimula culturile în perioadele de creștere rapidă sau pentru a ajuta culturile să depășească condițiile climatice nefavorabile. YaraVita Zeatrel este o combinație echilibrată de nutrienți special concepuți pentru cultura de porumb.
Formularea lichidă ușurează măsurarea, turnarea și amestecarea produsului în rezervorul de pulverizare.
Produsul este formulat special pentru a asigura o siguranță maximă a culturilor. Acest lucru ajută la asigurarea faptului că aplicarea nu va afecta cultura care poate reduce valoarea de piață a acesteia.
Puritatea materiilor prime selectate pentru acest produs îl face sigur pentru aplicarea pe cultură și ajută la asigurarea faptului că produsele recoltate nu vor fi respinse în nici un punct al lanțului de desfacere.
O miscibilate largă a produsului face co-aplicarea cu alte produse agrochimice să fie mai ușoară, economisind atât timp cât și bani. La fel de important, accesul gratuit la informațiile Tankmix online sau prin intermediul telefoanelor inteligente facilitează rapid și ușor verificarea dacă produsele pot fi co-aplicate.

Produse și informații de siguranță

Recomandări de aplicare

Măr

Măr: 4 până la 6 aplicări de 5 l/ha la sfârșitul înfloritului. Repetați aplicarea la intervale de 10 până la 14 zile. Volum de apă: 500 până la 1000 l / ha. Luați în considerare utilizarea in funcție de soi:(varietate, condiții meteorologice etc.) se recomandă întârzierea aplicărilor până la 6 săptămâni după căderea petalelor".