YaraVita ZINTRAC 700

YaraVita ZINTRAC 700 este un îngrășământ lichid care conține o concentrație mare de zinc pentru aplicare foliară pentru a preveni și trata deficiența de zinc pe o gamă largă de culturi. Cea mai mare concentrație de zinc aproximativ de 8 ori mai mult Zn decât într-un chelat lichid tipic, de 4-5 ori mai mult Zn decât lichidul "tipic" Prevedere substanțială Zn, formulă stabilă de suspensie concentrată.

Formularea lichidă ușurează măsurarea, turnarea și amestecarea produsului în rezervorul de pulverizare, oferind în același timp cel mai ridicat conținut de nutrienți.

Puritatea materiilor prime selectate pentru acest produs îi face să fie sigură pentru aplicarea pe cultură și ajută la asigurarea că produsele recoltate nu vor fi respinse în nici un punct al lanțului de desfacere

O dimensiune controlată a particulelor asigură o absorbție rapidă și un efect de durată lungă. Aceasta reduce necesitatea repetării aplicațiilor, economisind atât timp cât și bani.

O miscibilate largă a produsului face co-aplicarea cu alte produse agrochimice să fie mai ușoară, economisind atât timp cât și bani. La fel de important, accesul gratuit la informațiile Tankmix online sau prin intermediul telefoanelor inteligente facilitează rapid și ușor verificarea dacă produsele pot fi co-aplicate.

Produse și informații de siguranță

Recomandări de aplicare

Beans

Fasole: 0.5 - 1 l/ha la faza de 5 – 15cm înălțime. Doza de apă: 200 l/ha.

Sfeclă de zahăr

Sfeclă roșie: 1 l/ha la etapa 4-6 frunze. Pentru deficiențe moderate până la severe, ar trebui să se repete doza de mai sus la intervale de 10-14 zile. Doza de apă: 200 l/ha.

Morcov

Morcov: 1 l/ha la faza de 15 cm sau când frunzele sunt suficient de dezvoltate pentru a intercepta soluția. Pentru deficiență moderată până la severă se poate repeta la interval de 10-14 zile. Doza de apă: 200 l/ha.

Cereale

Cereale: 1l/ha începând cu a 2 frunză până la apariția celui de al doilea nod (G.S. 12 – 32). De asemenea se aplica doza de 0.5l/ha și în stadiul de (G.S.59 - 69) la apariția spicului până la sfârșitul înfloritului. Doza de apă 50 - 200l/ha. Se poate utiliza si la tratamentul semințelor la o doză de 3-8 litri/tonă.

Cireșe

Cireș: 1 – 2 l/ha la faza de formarea mugurilor la deziernat și din nou la faza de buton roz. Se poate aplica si după recoltare înainte de căderea frunzelor. Doza de apă: 500-1000 l/ha.

Conifere

Conifere: 1 l/ha în două aplicări, una la apariția frunzelor noi și una devreme în toamnă. Doza de apă: 500-1000 l/ha.

Grapes (wine)

Vita de vie: 0,4 - 1 l/ha aplicare in 3 etape - când florile sunt vizibile, inflorire și formarea boabelor. Se repetă aplicarea la 2-3 săptămâni dupa formareaa bpabelor până la maturare cu doza de 0,5 l/ha. Se recomandă și aplicarea după recoltare cu 1-2 l/ha înainte de caderea frunzelor. Volumul de apă: 200-1000 l/ha

Pășuni și Pajiști

Gazon: 1 l/ha primăvara devreme când începe creșterea, sau la identificarea deficiențelor. Doza de apă: 200 l/ha

Iarbă (Siloz)

Iarbă pentru siloz: 1 l/ha la faza de 15 cm înălțime, în caz de deficiență moderată până la severă serepetă doza de mai sus după fiecare tăiere la înălțime de 15 cm. Doza de apă:200 l/ha.

Nectarine

Nectarin: 0,5 l / ha. Aplicarea după recoltare, dar înainte de căderea frunzelor. Doza de apă: 200-1000 l / ha.

Mazăre

Mazăre: 0.5 - 1 l/ha la faza de 5 – 15cm înălțime. Doza de apă: 200 l/ha.

Prune

Prun: 1 – 2 l/ha la faza de formarea mugurilor la deziernat și din nou la faza de buton roz. Se poate aplica si după recoltare înainte de căderea frunzelor. Doza de apă: 500-1000 l/ha.

Culturi protejate

Culturi protejate: 0,05 litri la 100 litri de apă concentrație maximă. Doza de apă: 1000 l/ha maxim. Consultați cultura echivalentă cultivată în câmp pentru momnetul aplicării.

Căpșuni

Căpșuni (cultivate pe câmp): 0.5 l/ha începând cu faza de buton verde, urmat de 2 aplicări a 0.25l/ha aplicate la faza de fruct alb si după recoltare. Doza de apă: 200-500 l/ha.

Sfeclă de zahăr

Sfecla de zahăr: 1 l/ha la etapa 4-6 frunze. Pentru deficiențe moderate până la severe, ar trebui să se repete doza de mai sus la intervale de 10-14 zile. Doza de apă: 200 l/ha.