Yara CheckIT

Yara CheckIT este o aplicaţie mobilă pentru agricultură. Colecţia de fotografii incluse în aplicaţie îi ajută pe producători să recunoască rapid şi simplu eventualele carenţe de elemente nutritive.

Descărcaţi acum GRATUITGet CheckIT on the App Store

Get CheckIt on Google play

CheckIt for ipad

 

Utilizatorii se pot referi la fotografiile deficienţelor în definiţie înaltă, le pot filtra după simptome, localizarea simptomului pe cultură sau după cauza bănuită a simptomului. Odată stabilită cauza deficienţei, aplicaţia oferă informaţii suplimentare privind modul în care deficienţa influenţează cultura, care tipuri de sol sunt predispuse la acest tip de deficienţă şi care sunt factorii care vor înrăutăţi această deficienţă. CheckIT va oferi o recomandare de îngrăşământ pentru tratarea deficienţei identificate, precum şi produse alternative care permit tratamentul preventiv pentru următorul sezon de cultivare.

Aplicaţia este personalizată şi localizată pentru culturile şi limba specifică ţării ţintă. CheckIT a fost conceput cu atenţie să funcţioneze şi în aşezările rurale cu semnal slab. Acesta permite fermierilor accesul la o analiză pe teren pe loc, la cerere şi o recomandare privind deficienţa culturii pentru a-i ajuta în îmbunătăţirea calităţii culturii şi sporirea recoltei. CheckIT poate utiliza de asemenea servicii de localizare mobile pentru a furniza informaţii pentru cel mai apropiat sediu Yara.