Yara TankmixIT

Yara TankmixIT este o aplicație smartphone care verifică compatibilitatea fizică sau miscibilitatea atunci când utilizați produse de protecția plantelor împreună cu fertilizanți foliari YaraVita.

Descărcaţi acum GRATUITGet TankmixIT on the App Store

Get CheckIt on Google play

TankmixIT for mobile

 

O modalitate mai ușoară de a verifica compatibilitatea fizică

Decizia rapidă și mai precisă este un avantaj pentru orice agricultor sau agronom ocupat. TankmixIT va verifica compatibilitatea fizică sau miscibilitatea produselor YaraVita și alte produse de protecție a culturilor.

Alegeți produsul YaraVita și apoi produsul de protecția plantelor, aplicația va genera apoi lista tuturor testelor de laborator efectuate cu privire la cele două produse selectate și rezultatul testelor.

Dacă nu se găsește combinația necesară, este posibil să se solicite un test de amestecare înainte de a le introduce în rezervor. Dacă produsele alese pentru pulverizare sunt disponibile în laboratoarele noastre, atunci un test poate fi efectuat de obicei în câteva ore, urmând sa primiți un răspuns pe mail.

Deoarece există multe variabile care pot influența rezultatele testării amestecurilor de produse în condiții de teren, Yara recomandă utilizarea TankmixIT ca ghid și nu garantează compatibilitatea fizică sau biologică.

Beneficii TankmixIT

Ușor de folosit și de înțeles

  • Sfaturi de încredere privind amestecul de produse de protecția plantelor
  • Informații foarte precise pentru a sprijini aplicarea sigură a produselor YaraVita
  • Baza de date on-line actualizată permanent și instantaneu